Tiskalnik Kyocera

Za tiskanje brez nepotrebnih težav izberite multifunkcijski tiskalnik Kyocera

Ste podjetnik in se zavedate, kako zelo pomemben je vaš čas in koliko stane čas vaših zaposlenih? Potem ste verjetno že kdaj preračunali, koliko ste zapravili denarja, ko so se vaši zaposleni in morda celo tudi vi, ukvarjali s tiskalnikom, ki ni in ni hotel delati, če imate kakšno slabšo kakovost. Če se še niste, enkrat res izračunajte in ugotovili boste, da bi s tem denarjem lahko kupili že kak nov, dober multifunkcijski tiskalnik kot je multifunkcijski tiskalnik Kyocera.

Gre namreč za napravo, ki je v samem vrhu med proizvajalci tiskalnikov in vsako malo bolj resno podjetje, ki se zaveda, kako pomembno je optimizirati stroške na čisto vsakem koraku in koliko dober multifunkcijski tiskalnik lahko prinese prihrankov, ga pozna. Kljub temu, da je multifunkcijski tiskalnik Kyocera res zelo kvaliteten, pa se cene začnejo že pri 499,00 € brez vključenega davka na dodano vrednost. Če niste davčni zavezanec, potem boste odšteli nekoliko več, saj bo DDV tudi vaš strošek.

Je pa res, da je to najnižja cena, najvišja cena za multifunkcijski tiskalnik tega proizvajalca stane namreč  skoraj 10.700 €, vendar pa se je treba zavedati, da v kolikor vam trenutno zadošča nek res čisto osnoven multifunkcijski tiskalnik, da najdražjega nikakor ne potrebujete, saj je tudi obseg dela z njim lahko res izjemno velik, po nekaj sto printov na dan. Za večja podjetja pa je seveda samo takšen multifunkcijski tiskalnik primeren in kljub temu, da se zdi na prvi pogled veliko, izračunajte, koliko denarja bi morali odšteti, če bi imeli več manjših tiskalnikov, ki bi se neprestano kvarili, ker bi bili preobremenjeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *