Vse o Maldivih

Maldivi je dežela oziroma država, ki je za marsikoga sanjska država. Kar se tiče narave. Še posebno sanjska destinacija je predvsem za mladoporočence ali mlade pare.
Maldivi so država, ki jo sestavljajo okoli dva tisoč nizkih in majhnih atolov, v Indijskem oceanu. Indijski ocean pa leži jugo-jugozahodno od Indije oziroma Šrilanke. Maldivi so ravno zaradi tega hkrati veliki in hkrati majhni. Veliki so, ker razprostirajo se v dolžini kar osemsto štirideset kilometrov po poldnevniku. Maldivi so pa hkrati tudi majhni, saj imajo kot smo že omenili kar dva tisoč otočkov. Zanimivo je, da so med seboj oddaljeni v povprečju trideset kilometrov.

Tisti turisti, ki so bili že na Maldivih pravijo, da je to neverjeten kraj, saj Maldivi ponujajo čez celo leto sonce, jasno nebo, sanjske plaže, modre lagune in živali ter rastline, ki jih ne morate videti nikjer drugje. Poleg tega pa je to kraj, kjer se lahko vsakdo spočije in napolni svoje baterije. Zato ne rečejo Maldivom zastonj sanjska dežela. Vendar je povprečju takšno potovanje precej drago, a ne če izberete pravo potovalno agencijo. Prava potovalna agencija pa je za vas, če želite na Maldive ali kam drugam na eksotične otoke prav zagotovo potovalna agencija Potuj nekam s svojo ponudbo na. To je potovalna agencija, ki ponuja najugodnejše cene za kraje kot so Maldivi.