Učenje angleščine in priprave na test

Nekaterim angleščina blazno leži in jim je samoumevna, spet drugi je ne prenesejo. Z lahkoto pa lahko rečemo, da je angleški jezik najbolj popularen in najbolj razširjen po svetu.

Obkroža nas z vseh strani, največ prek računalnika. Ogromno vsebin od filmov, glasbe in teksta je še vedno v angleščini in je zelo pomembno, da nam ne dela težav. Angleščina se v šolskih sistemih pojavlja že od samega otroštva in večina ljudi razvije zadostno znanje jezika, ki pa ga je pri iskanju službe in dokazovanju znanja potrebno dopolniti. Starejše generacije pa te sreče niso imeli in le redki govorijo tekoče angleško. Vendar nič zato, znanje angleščine lahko nadgradijo prav vsi, tu so nepogrešljive razne jezikovne šole.

Ena izmed boljših v Sloveniji je prav gotovo jezikovna šola Sterling. Njihov edinstven pristop k učenju angleščine zagotavlja skoraj 100% uspešnost na testih. Nikjer drugje ne boste dobili 2 učitelja na enega tečajnika. Ker se zavedajo hitrosti današnjega tempa življenja so fleksibilni in prilagodljivi. Prijavite se na učenje angleščine preko spleta še danes.

Poleg individualnih tečajev, ki so namenjeni posameznikom na različnih stopenj znanj, pa lahko v jezikovni šoli Strerling pridobite tudi različne certifikate o znanju angleščine. Certifikat Cambridge ponuja 3 glavne kvalifikacije, cene pa se začnejo že pri 75€ na obrok plačila. Za ta denar dobite dva učitelja, enega v učilnici in enega osebnega mentorja, ki vam nudi pomoč kar prek spleta, tak način študija je primeren za ljudi, ki so zelo oddaljeni od Ljubljane ali izredno omejeni s časom.

Priprave na test potekajo v Ljubljani, če pa opravljate tečaj v podjetju pa učitelji pridejo k vam. Za termine se dogovorite osebno, glede na vaše želje in želje celotne skupine.

Certifikati Cambridge so mednarodno priznani in resnično obogatijo vaše dosedanje znanje angleščine ter vam omogočijo napredovanje ali pridobitev službe, ki zahteva aktivno znanje tujega jezika.

Na njihovi spletni strani lahko rešite brezplačen test angleščine, s katerim preverite vaše trenutno znanje, pošljejo pa vam tudi dodatne teste za pisanje in branje. Za več informacij jih lahko kontaktirate prek spletne strani in z veseljem vam bodo pomagali. Če imate težave pri učenju ali želite popeljati znanje angleščine na naslednjo raven je jezikovna šola Sterling pravi naslov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *