Lesena očala

Tudi sončna očala so lahko lesena

Sončna očala so skozi vse leto nepogrešljiv modni dodatek, ki ga nosimo praktično vsi, od najmlajših do najstarejših. Temu primerna je tudi neskončna ponudba, saj lahko sončna očala kupimo povsod in za vse mogoče cene. Izkušnje kupcev pa so že večkrat pokazale, da cena izdelka ni vedno nujno pogojena tudi z največjo kakovostjo.

Najbolj pozorni smo na to, da izbrana očala ščitijo naše oči pred UVA in UVB sončnimi žarki, lahko pa jih uporabljamo tudi kot zaščito pred raznimi tujki med športom ali delom.

Tisti, ki s svojimi sončnimi očali želijo še posebej izstopati, pa si lahko izberejo takšna iz naravnih materialov, ki postajajo v zadnjem času vedno bolj popularna. Lesena sončna očala si lahko izberete v bogati ponudbi spletnega podjetja Owlet Eyewear. Na izbiro imajo več modelov očal. Izbirate lahko med klasičnimi, elegantnimi, športnimi ali pa mladostniškimi sončnimi očali. Izdelana so iz odpornega in kakovostnega lesa. Čeprav so lesena očala unikaten in poseben modni dodatek, je njihova cena vseeno dostopna vsakomur. Kot da to še ni dovolj, so se v podjetju odločili, da z vsakim nakupom podarijo 1€ ali celo 3€ za slovenske družine v socialni stiski. Povrh vsega se ob naročilu razveselite še brezplačne poštnine in hitre dostave.

V sezoni 2016 je njihova ponudba že toliko narasla, da so njihovi izdelki sedaj dostopni že tudi v nekaterih optikah po Sloveniji, lesena očala znamke Owlet Eyewear pa se trenutno prodajajo v kar 29 državah!

Lahko postanete njihov član in ste takoj obveščeni o najnovejši ponudbi in ugodnostih, večkrat pa tudi prejmete popuste in ste tako ponosni lastnik novih sončnih očal za še nižjo ceno.

Spremljate jih lahko tudi na Facebooku, kjer imajo do sedaj že več kot 12.300 sledilcev. Če se vam porajajo kakršna koli vprašanja ali imate pripombo, predlog, kompliment ali kritiko, pa jih lahko kontaktirate in v najkrajšem možnem času vam bodo z veseljem odgovorili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *