Suha pasja hrana Arden Grange

Na slovenskem tržišču je mnogo znamk pasje hrane, ki zagotavljajo popolno sestavo. Pasja hrana Arden Grange je v Sloveniji prisotna že nekaj let in je zaradi svoje kvalitetne sestave dobro uveljavljenam ampak kljub temu ne pomeni, da se lahko psa prekomerno hrani nekajkrat na dan brez vsake mere. Posledice namreč nikakor niso zdrave.  Arden Grange proizvaja različne linije pasje hrane, in sicer:
–    Weening Puppy (hrana za odstavljene mladiče in breje ali doječe psice).
–    Puppy/Junior (na voljo je v dveh različicah, za male ali srednje velike pasme in velike pasme. Hrana je prilagojena mladičem zato je bolj kalorična in obogatena z vitamini).
–    Adult (popolna hrana v dveh okusih, losos z rižem ter jagnjetina z rižem).
–    Mini Adult (posebna pasja hrana za majhne pasme).
–    Adult Premium (vrhunska pasja hrana za odrasle pse z izdatno mero mesa. Dobro jedljiva in je primerna za izbirčne pse).
–    Adult Prestige (za odrasle pse z večjo potrebo po energiji, za delovne pse kot so reševalni ali policijski psi, breje ali doječe psice, za okrepitev podhranjenih psov in psov s posebnimi potrebami).
–    Adult Performance (posebna pasja hrana za delovne ali izjemno aktivne pse).
–    Adult Large Breed (hrana prilagojena za odrasle pse večjih pasem. Briketi so večje velikosti in so obogateni z dodatki, ki pomagajo ohranjati zdravje sklepov).
–    Adult Light (posebna hrana prilagojena za pse s prekomerno telesno težo ali pasme, ki so nagnjene k debelosti. Vsebuje manj maščob kot ostala hrana).
–    Adult Senior (pasja hrana, ki je primerna za pse po sedmem letu starosti. Obogatena z dodatki za krepitev sklepov).
–    Adult Sensitive (hrana prilagojena psom s posebej občutljivo prebavo ali so podvrženi težavam s kožo).
Znamka pasje hrane Arden Grange je preprosto in hitro dostopna v spletni trgovini za male živali Zverina.si.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *