Pisarniški in konferenčni stoli

Stoli, takšni in drugačni so del našega vsakdanjika. Stole uporabljamo tako v službah, kot tudi doma. Običajno na njih presedimo več ur na dan in za našo hrbtenico je pomembno, da je stol kvaliteten.

Cenovni rang stolov se začne pri 30€ sega pa do več tisoč evrov, stoli nizkega cenovnega razreda so večinoma slabše kvalitete, možnosti nastavitev stola pa so majhne. Za našo hrbtenico je dobro, če je stol ergonomski, to pomeni da je položaj hrbtenice glede na sedenje pravile. Če dolgo časa sedimo v nepravilnih položaji, to lahko privede do raznih poškodb in celo ukrivljenosti hrbtenice.

Pravilno sedenje nam omogočajo ergonomski pisarniški stoli ali pa sedalna žoga. Žoga za sedenje nas sili v pravilno držo, ni pa najbolj udobna in tudi v poslovnih prostorih ne izgleda ravno uradno. Na našem trgu je ponudba velika in za pisarno ali dom tako lahko izbiramo med kvalitetnimi stoli, cene tistih, ki nudijo hrbtenici pravo oporo so sicer malo višje vendar pri lastnem zdravju ni pametno varčevati. Če imamo podjetje oz. prirejamo dogodke pa so prava izbira za nas konferenčni stoli. Zasnovani so tako, da je sedenje udobno, ko pa jih pospravljamo, se zložijo eden na drugega in tako zavzamejo najmanj prostora. Običajno se stoli lahki in kompaktni, tako je zlaganje in postavljanje še enostavnejše. Večina konferenčnih stolov se zlaga eden na drugega. Izvrstni so za vse dogodke, kjer moramo v želenem prostoru zagotoviti čim več prostih sedežev.

V Sloveniji je kar nekaj proizvajalcev kvalitetnih pisarniških stolov in pisarniške opreme, eden izmed njih je podjetje Ergoles. V svoji ponudbi imajo pisarniške in konferenčne stole različnih cenovnih rangov, oblik in barv. Poleg pisarniških in konferenčnih stolov pa prodajajo tudi kuhinjske ali barske stole ter pisarniško opremo. Njihova odlika pa je tudi kvaliteten po-prodajni program, v katerem vam zagotavljajo servis in rezervne dele po ugodnih cenah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *