Otroški vozički naj gredo iz rok v roke

Nikoli nisem videla smisla v kupovanju dragih stvari, ki jih uporabljaš zgolj začasno oziroma jih ne potrebuješ več, še preden se iztrošijo. Tako sem razmišljala tudi o tem, da bi bilo najbolje, če bi šli tudi otroški vozički iz rok v roke, od ene mamice z otrokom k drugi. Svojega sem sicer kupila novega, ker je bilo to dejansko darilo mojih staršev in tudi zato, ker ni bilo takrat nobene prijateljice ali sodelavke, ki vozička ne bi potrebovala več. A ko sta ga prerasla oba moja otroka, sem se odločila, da vozička ne zavržem, temveč ga podarim. Vsekakor bi ga lahko tudi prodala, saj se na spletu otroški vozički pogosto prodajajo, a star je bil že 5 let in ni bil najboljše znamke, zato zanj ne bi dobila kaj prida. Veliko bolje se mi je torej zdelo, da ga odstopim nekomu, ki se ga bo razveselil. Nekomu, ki ga potrebuje, pa si ga morda težko kupi.

Imela sem srečo. V kavarni, kjer se pogosto dobim s prijateljico, je lastnikova žena zanosila, in nekega dne sem ujela njej telefonski pogovor (verjetno z mamo ali sestro) o tem, kako dragi so otroški vozički. Izkoristila sem priliko in jo povprašala o tem, ali bi želela moj voziček. Za koliko denarja? Zastonj! Rekla sem ji, naj mi le zagotovi, da ga bo tudi ona kasneje podarila komu drugemu.

Zdaj je od tega že tri leta in ko sem bila prejšnji teden ponovno na kavi, sem spet ugledala svoj voziček. V njem je svojega otroka vozila mamica, ki je nisem poznala. Povedala mi je, da ga je dobila v dar od lastnikove žene, in da jo to precej veseli – otroški vozički so pač dragi. Tudi sama sem bila vesela, da je moj voziček še v uporabi, predvsem pa, da z njim nisem razveselila le ene, temveč očitno kar dve mamici.

Otroški vozički na izposojo

Sliši se neverjetno, a je res ali pa vsaj deloma. Namreč spletna trgovina Otroška trgovina omogoča mamicam ob nakupu otroškega vozička izposojo lupinice in košare. Nekaj boste na tak način zagotovo prihranili. V nasprotnem primeru pa se lahko v tem času tudi potegujete za športni otroški voziček X-Lander v njihovi aktualni nagradni igri. V nagradni igri lahko sodelujete tako preko Facebook aplikacije kot tudi preko spletne strani. Kdo ve, morda pa boste čez približno dva meseca izžrebani prav vi in za nagrado prejeli čisto nov športni otroški voziček X-Lander XT.