Okovje pri pohištvu po meri

Pohištvu izlanemu po željah: http://pani.si/ vgradimo okovje, ki služi svoji namembnosti. Izbiro okovja pohištva po meri prilagodimo namembnosti pohištva izdelanega po naročilu. Dejavniki, ki vplivajo na izbiro okovja pohištva  so od obremenjenosti pohištva po naročilu, do namembnosti pohištva , ki je lahko seveda zelo različno. Priznani dobavitelji okovja garantirajo na kakovost le tega in le pohištvo bo stranki služilo leta in leta. Razporeditev notranjosti pohištva po izmeri prepuščamo stranki. Le pri pohištvu po izmeri stranka izrazi svoje želje in potrebe glede razporeditve predalov, vratc ali morebitnih izvlečnih kolon. Pohištvo izdelano po merah odlikuje kakovost in funkcionalnost glede na zahteve stranke in prilagoditev prostoru. Izdelava pohištva zahteva največjo natančnost in preciznost, ki jo pohištvo izdelano po naročilu tudi zasluži.
Zaradi tega je razumno tudi nekoliko višja cena kot jo ima pohištvo, ki ga lahko kupite v večjih trgovskih centrih, ki se ukvarjajo s prodajo različnih pohištvenih izdelkov. Nekaterim ljudem to ni prav nič po godu, da morajo za pohištvo odšteti več denarja in se zaradi tega velikokrat tudi ne odločajo za pohištvo, ki je narejeno po izmerah. Vendar se takšni ljudje tudi ne zavedajo kako zelo bolj kvalitetno je takšno pohištvo, ki vam ga mizar naredi po naročilu. Pohištvo izdelano pri mizarju je po navadi narejeno iz masivnega lesa in ne iz iverala, kot ga lahko najdete v večjih trgovskih centrih, kar mu omogoča daljšo življenjsko dobo, kar pa je na koncu tudi najpomembnejše, saj želimo vsak izdelek uporabljati čim več časa.
Seveda pa tako izdelano pohištvo odlikujejo predvsem detajli, o katerih si lahko preberete kaj več tudi tu: Mizarstvo in detajli.