Krema protiv bora Lux Factor

lux-factor-krema.protiv-boraVjerojatno se svi malo plašimo starenja i ono što nam starenje donosi, a to su svakako bore i opuštena koža. Prvi znakovi starenja kože počinju u kasnim 20-tim godinama i tada je preporučljivo početi sa laganim tretmanima za prevenciju protiv bora i starenja. U to vrijeme je još uvijek malo prerano za upotrebu krema protiv bora. Ukoliko se odlučite za neku kremu, neka to svakako bude noćna krema protiv prvih znakova starenja kože.

Zaista nema potrebe za pretjerivanjem i korištenjem teških krema, jer na taj način ćemo postići samo suprotne rezultate – potaknut ćemo nastajanje novih bora. Starenje kože i nastanak bora su normalan prirodan proces koji nikoga neće zaobići. Neki čak govore da su bore znak mudrosti onoga koji ih ima. Kako god da bilo, želimo da ostanemo što duže mladi i da nam se tanke linije počinju prikazivati što kasnije.

Glavnu ulogu u tome svakako imaju i geni. Ako ste dobrih gena na baku koja se i pod stare dane može pohvaliti lijepim tenom, vjerojatno je da ni vi nećete imati problema sa borama. No, ukoliko ste na onu drugu stranu, koja ima izraženije bore na čelu, oko očiju ili usana, vjerojatnost je da ćete ih i vi imati. Kako bi spriječili prijevremeno starenje svakako vodite računa o tome što unositi u svoje tijelo jer ono što jedete i pijete jednom mora izaći van, a tada bude kasno.

Zaboravite na skupe operacije ili druge kemije jer ni to nije trajno rješenje. Ako malo bolje pogledamo slike poznatih osoba koje su se podvrgle estetskim operacijama i tretmanima botox injekcija, vidjet ćete koliko su se njihova lica promijenila.

Nakon nekoliko tretmana injekcijama, njihovo lice je postalo „zaleđeno“. Umjesto takvih bolnih tretmana, koji ne nude trajno rješenje, svakako vam savjetujemo da se odlučite za kvalitetnu kremu protiv bora. Krema protiv bora na biljnoj bazi vašoj koži pružit će ono što joj je potrebno. Lijepo će zagladiti vašu kožu i dodatno će je nahraniti. Takve kreme danas su dostupne po pristupačnim cijenama, u svim drogerijama, ljekarnama, čak se može naručiti preko interneta.

Ukoliko ste se odlučili za kupovinu krema protiv bora preko interneta, ponuditelji vrlo vjerojatno nemaju testere u ponudi kako bi mogla prije isprobati kremu, stoga kupujte samo provjerene proizvode. Recenzije takvih proizvoda jako su važne. Saznajte da li takva krema protiv bora ima sve potrebne certifikate i da li su njeni sastojci klinički i dermatološki ispitani. Ukoliko jesu, možete je naručiti i sama se uvjeriti u njezinu kvalitetu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *