Jezikovna šola

Jezikovna šola in jezikovni tečaji. Intenzivni individualni programi in intenzivni skupinski programi. Tečaji tujih jezikov za odrasle, študente, dijake in podjetja.

Jezikovni tečaji potekajo individualno, v dvoje, v skupini ali prek spleta. Jezikovni tečaj lahko izvedemo tudi v podjetju. Finančniki, vodje projektov, tržniki, kadrovniki, pravniki, poslovni sekretarji in drugi bodo lahko natrenirali tiste govorne situacije in osvojili tisto besedišče, ki ga najbolj potrebujejo.

Jezikovni tečaji so intenzivni, zabavni in učinkoviti. Upoštevamo želje posameznika ter spodbujamo ustvarjalnost v skupini. Program jezikovnega tečaja skrbno prilagodimo potrebam udeležencev. Angleščina, nemščina, italijanščina, francoščina, španščina, itd. Tečaji angleščine za vse nivoje znanja in za različne namene. Učenje tujih jezikov izvajamo z ”native speakerji” v majhnih skupinah. Mednarodni izpiti za različne ravni znanja angleščine omogočajo vpis na številne univerze v angleško govorečih deželah in izboljšajo vašo možnost zaposlitve.

PR prispevek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *