jessica-geleration

Jessica geleration je permanentno lakiranje nohtov, ki ga iščete

Ni vsako lakiranje oz. ličenje nohtov enako, ni vsako tisto, ki ga iščete, ni vse tisto, s čimer boste zadovoljne. Zato se sigurno sprašujete, katero pa je tisto, s katerim bom zadovoljna?

Permanentno lakiranje nohtov Jessica geleration je permanentno lakiranje nohtov, s katerim je bilo zadovoljno že ogromno žensk in prav tako tudi jaz. Ne zamenjajo ga več za nobenega drugega. Poleg tega pa so pri podjetju Rehamed tako zelo prijazne in visoko usposobljene kozmetičarke, da za vaše roke in noge poskrbijo na najvišjem možnem nivoju. Hkrati pa lak, ki ga uporabljajo za permanentno lakiranje nohtov Jessica geleration ni zgolj nežen do vaših nohtov, temveč nohte tudi v popolnosti ščiti pred lomljenjem, praskami in manjšimi poškodbami.

Obiskati pa morate salon zgolj enkrat mesečno, saj permanentno lakiranje nohtov, ki vam ga uredijo pri tem podjetju, traja kar približno 4 tedne in stane zgolj 35 EUR, kar je bistveno manj, kot pa če bi same kupovale lake ter odstranjevalce lakov in se same matrale z lakiranjem oz. ličenjem mojih rok in nog.

Permanentno lakiranje nohtov tudi naredi visok in zelo dolgotrajen sijaj samih nohtov, sam laki pa so povsem brez vonja, saj ne uporabljajo formaldehidov, kot tudi ne phyhalates-ov ali DBP-jev. Zato ne odlašajte, ampak si preko interneta rezervirajte svoj termin takoj zdaj. Prepričan sem, da nikoli ne boste šli več nikamor drugam in da bo permanentno lakiranje nohtov postala vaša navada, razvada, veselje ter da boste več kot navdušene z odobravanjem vseh ljudi, ki jih poznate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *