Izdelava spletne strani

Izdelava spletnih strani se začne z vsebinsko priprave stranke, ki želi imeti novo spletno stran. Stranka mora opredeliti cilje in želje, ki jih želi s spletno stranjo doseči ter se odločiti na kakšen način, s kakšno vsebino in kako se bo predstavila na svetovnem spletu. Bolj kot bo stranka (naročnik) vedela kakšno spletno stran želi imeti, lažje bo agencija, ki se ukvarja z izdelavo spletnih strani pripravila natančno ponudbo in določila roke, ki so potrebni, da bo spletna stran izdelana.

Pri preprostih spletnih straneh, kjer se kupi ena izmed narejenih oblikovnih predlog in se na spletno stran vnese vsebina le za kakšnih 5 podstrani kot so npr. predstavitev podjetja, naši izdelki/storitve, lokacija, reference in kontakt, je spletna stran lahko narejena že v enem tednu.

Pri kompleksnejših spletnih straneh, ki zahtevajo unikaten dizajn, razrez le-tega, kodiranje, programiranje, vnos vsebin za več deset podstrani, ipd. pa lahko sam proces izdelave spletne strani (več na http://dominatus.si/izdelava-spletnih-strani) traja tudi mesec dni in več. Temu primerna je seveda tudi končna cena, ki je lahko nekajkrat višja od tiste za preprosto izdelano spletno stran.

Če še niste odločeni kaj želite na spletu doseči, je boljše, da začnete s preprosto spletno stranjo na kateri boste predstavili svoj prodajni asortiman ali storitve, ki jih ponujate potencialnim strankam. Ob tem pa vam svetujemo, da naj bo že ta preprosta spletan predstavitev postavljena tako in na takšnem sistemu, ki bo omogočal nadgradnje v smislu dodajanja novih vsebin in funkcionalnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *