Growshop ponuja kakovostne izdelke za vaše rastline

growshopSi že dlje časa želite najti mesto, kjer bi lahko ves čas in brez pritiskov nakupovali vse, kar je povezano z vašim vrtom oziroma vzgojo rastlin? Morda ste do sedaj nakupovali sredstva za vzgojo rastlin v različnih trgovinah, kjer prodajajo še druge stvari in niti ne veste, ali so izdelki dovolj učinkoviti. Čeprav ste s pridelkom na vrtu zadovoljni, bi radi našli trgovino, kjer bi vam bila na dosegu najboljša sredstva in drugi pripomočki za rastline.

Growshop je odlična rešitev za vas. Izdelke za svoj vrt in druge prostore, kjer gojite rastline, boste lahko nakupovali kar od doma, in sicer v spletni trgovini, kjer vas čaka velika izbira številnih kakovostnih izdelkov po dostopnih cenah.

Kaj lahko najdete v spletni trgovini?

Growshop je odlično mesto nakupovanja tudi za tiste, ki rastline gojijo v zaprtih prostorih. Tako boste v spletni trgovini poleg opreme za indoor gojenje lahko izbirali še med drugimi številnimi dodatki ter gnojili za outdoor gnojenje.

Ponudba je razdeljena na razsvetljavo za gojenje rastlin pod umetno svetlobo, gnojila, sisteme za prezračevanje, hidroponske sisteme za gojenje, merilne naprave za kontrolo vlage, temperature, pH in EC, dodatke za spreminjanje EC in pH vode za zalivanje, pripomočke za klitje ter razmnoževanje rastlin, zemljo v vrečkah, razne substrate za gojenje (kokosova voda), posode za gojenje rastlin (vaze, podstavki ter podobno), namakanje in namakalne sisteme za avtomatsko zalivanje rastlin, growbox šotore za gojenje rastlin, trimerje za obrezovanje listov, varnostne dodatke (alarmi, senzorji ter podobno), luči za gojenje rastlin v fazi rasti in cvetenja.

Tipi luči za vzgojo rastlin pod umetno svetlobo

Growshop daje izjemno velik poudarek na luči, ki so namenjene vzgoji rastlin pod umetno svetlobo. V spletni trgovini urban-farmer.si tako lahko izbirate med hlajenim sistemom luči za gojenje indoor, sistemom luči za gojenje rastlin v fazi cvetenja in fazi rasti, sijalkami za vzgojo rastlin, MH žarnicami za rast, HPS sijalkami za cvetenje ter LED lučmi za rast in cvetenje.

Pri izbiri luči vam lahko pomagajo specializirani prodajalci, ki jih lahko pokličete po telefonu ali pa jim pošljete mail, na katerega vam bodo odgovorili v najkrajšem možnem času.
Če boste ponudbi sledili ves čas, boste lahko naleteli tudi na posebne akcijske ponudbe, ki se vam jih splača preveriti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *