Coaching Psihovital

psihovitalUspešna podjetja imajo zastavljene cilje in močne ekipe, ki pri doseganju njih sodelujejo. Velikokrat slišimo o uspešnosti poslovnega leta podjetja po številu prihodkov, vendar se v ozadju skriva veliko več. Pozitivna klima, močni odnosi med ljudmi ter skupni cilji so samo nekatere od lastnosti, ki zagotavljajo uspeh. Coaching psihovital nam zagotovi, da bomo skozi razne vaje, predavanja ter prevzemanju odgovornosti zrasli kot podjetje in kot vodja. Poglejmo si skupaj, kako skozi coaching lahko dobimo novo perspektivo in razumevanje nas, zaposlenih ter poslovnega okolja in odnosov v njem.

Komu je coaching namenjen?

Kot vodja podjetja, organizacije ali projekta je na nas veliko breme odgovornosti. Skrivnost uspeha ni samo v doseganju rezultatov, vendar tudi v prepoznavanju svojih slabosti, omejitev in seveda prednosti. Pri Coaching Psihovital je celotna usmeritev na lastno prepoznavanje svojih osebnih lastnosti. To pomeni, da:

  • Prepoznamo katere so naše najmočnejše lastnosti in jih izboljšamo
  • Se pričnemo zavedati kje potrebujemo pomoč in na tem delamo
  • Razumemo kako nas vidijo drugi v vlogi vodje
  • Bomo pridobili večje zaupanje do naših zaposlenih in oni do nas
  • Izdelava načrta, ki mu lahko sledimo

Coaching Psihovital se osredotoča na razumevanje pomembnosti sledenju ciljev. Skupaj s svojim Coachom bomo sodelovali pri raznih nalogah spoznavanja sebe in svojih sposobnosti. Poleg tega bomo tudi videli, kako pozitiven odnos do sebe in drugih ima lahko močan vpliv na vsakega posameznika.

Naš Coach nam bo pomagal pri razjasnitvi ciljev podjetja na kratkoročni in dolgoročni rok. Skupaj bomo zgradili plan, ki bo vseboval strategije in tehnike po katerih se bomo bližali zastavljenim ciljem. Srečevanja lahko potekajo tedensko ali mesečno, saj tako tudi najlažje sledimo svojim zastavljenim obveznostim, ki jih nato sporočimo Coachu.
Coachi pri podjetju Psihovital imajo leta izkušenj in izobrazbe. Novincem in izkušenim vodjam pomagajo prepoznati pot, ki vodi do uspeha, saj skupaj sodelujejo pri doseganju osebnih in poslovnih ciljev. Z unikatno perspektivno pomagajo vodjem uvideti najbolj kritične naloge podjetja in skupaj naredijo načrt, ki je najbolj optimalen za doseganje pozitivnih rezultatov podjetja.

Učinkovita razporeditev naših sredstev

Vsak podjetnik lahko pove, da je čas najbolj dragoceno sredstvo, ki ga imamo na razpolago. Poslovni Coaching nam pomaga prepoznati, kam gre večino našega časa in denarja ter kje so mesta za izboljšave. Tako lažje implementiramo naše ideje v poslovni načrt, saj se bomo bolj zavedali, kje je naša pozornost najbolj potrebna.

Na spletni strani www.psihovital.si bomo našli vrhunske Coache, ki so pomagali že mnogim podjetnikom. Poleg tega pa je spletna stran vir izredno kvalitetnih informacij, saj so na njen objavljeni informativni članki o mnogih temah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *