Kuhinja Nobilia z otokom

Brezročajne kuhinje Nobilia

Trend pri oblikovanju kuhinj veleva čiste linije, brez dodatnih elementov in okraskov. To je proizvajalce pripeljalo do izdelave tako imenovanih brezročajnih kuhinj, pri katerih klasičen ročaj na fronti zamenja na omarice pritrjen profil, ki nam omogoča enostavno odpiranje vrat in predalov s potegom za rob fronte.

Med vodilnimi proizvajalci brezročajnih kuhinj je nemško podjetje Nobilia. Ker je izdelava brezročajnih kuhinj konstrukcijsko zahtevna in veleva drugačne tehnične postopke, so v preteklosti brezročajne kuhinje izdelovali predvsem maloserijski proizvajalci. Nobilia kot največji proizvajalec kuhinj v Evropi vsekakor je bila med prvimi velikoserijskimi proizvajalci, ki so v svojo ponudbo dodali tak tip kuhinj.

Brezročajne kuhinje Nobilia imajo mnoge prednosti. Opremljene so z izredno kakovostnim okovljem blagovnih znamk Hettich in Blum, ki omogoča mehko zapiranje na veliki večini elementov. Poleg tega so vsi elementi testirani v internem laboratoriju za testiranje pohištva, dodatno pa kvaliteto potrjujejo še zunanje institucije, kot je na primer nemška organizacija Golden M, ki predstavlja najvišjo stopnjo certificiranja v pohištveni industriji. Poleg tega lahko izbirate tudi izmed več barvami ročajnega profila, dodatno pa lahko v profil dodate tudi LED osvetljavo.

Brezročajne kuhinje Nobilia pa niso le kakovostne, ampak tudi cenovno ugodne. Zaradi zares velikoserijske proizvodnje ima podjetje odlične nabavne pogoje, poleg tega pa proizvodnja poteka v izredno sodobni, visoko avtomatizirani tovarni, ki dnevno izdela prek 3000 kuhinj. Prav obseg proizvodnje in pametno načrtovanje omogočajo, da so kuhinje zares dostopne.

Kuhinje Nobilia si lahko ogledate in jih naročite v studiu kuhinj Mega v Pivki, kjer vam nudijo strokovno svetovanje, brezplačne izrise in 3D vizualizacije kuhinje, hkrati pa tudi brezplačne izmere prostora, brezplačno dostavo in seveda tudi strokovno montažo kuhinje. V njihovem razstavnem prostoru je postavljenih več kot 10 kuhinj Nobilia, vsako leto pa razstavo posodobijo s kuhinjami iz najnovejše kolekcije. Tako njihovi svetovalci kot tudi monterji se redno izobražujejo, tako da vam lahko ponudijo kakovostno storitev in zadnje tredne pri načrtovanju kuhinj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *