bodiji za otroke

Bodiji za dojenčke za vse starosti

Vsaka menjava letnega časa prinaša velike spremembe tudi za mamice. Potrebno je osvežiti garderobo malčkov, dodati nove kose, kot so bodiji za dojenčke, katerih ceno lahko preverite na naslednji povezavi: https://www.gap.si/sl/gap/bodiji-za-dojencke. V Sloveniji se po navadi otroška oblačila prenašajo iz roda v rod, večina mestnih mamic še vseeno nekatera oblačila, kot so bodiji za dojenčke, raje kupuje v trgovini. Razlog za to leži predvsem v cenovni dostopnosti teh kosov, pa tudi kakovosti krojev in kakovostni sestavi in materialih. Koža malčkov je prvih nekaj mesecev še posebej občutljiva, pojavljajo se tudi izpuščaji in ostale kožne nepravilnosti. Kakovostni materiali, kot je organski bombaž, bodo dobro zaščitili kožo vašega otroka.

otroški bodiji

Kakovostni bodiji za dojenčke se dobro prodajajo tudi storitve

Se sprašujete, kaj boste storili z oblačili in bodiji za dojenčke, ko jih bo vaš malček prerasel? Obstaja več možnosti za to, da se znebite nepotrebnih kosov:

  • Kose lahko za dober denar prodate na različnih spletnih mestih, ki dosega veliko količino ljudi
  • Rabljeni bodiji za dojenčke se odlično prodajajo tudi preko skupin na družbenih omrežjih, vse, kar morate storiti je, da naložite nekaj slik izdelka in počakate na sporočilo potencialnih kupcev
  • Kose lahko po nižji ceni prodate trgovinam z rabljenimi oblačili, tudi pri nas so čedalje bolj popularne tudi specifične trgovine z rabljenimi oblekami
  • Vse ponošene izdelke lahko podarite družinam v stiski, več o tem lahko preberete na spletni strani

bodiji iz kakovostnih materijalov

Materiali in odlični kroji

Pri izbiri oblačil naj vas vodijo materiali, iz katerih so kosi narejeni. Vsaj 80 % oblačila mora vsebovati organski bombaž, ki se dobro pere in hitro suši. Prav tako iz praktičnih razlogov priporočamo, da se izogibate tiskovinam na izdelkih, kot so dekliške oblekice in hlače, saj so taki dodatki po navadi manj odporni na mehanske vplive, kot je redno pranje. Na ta način boste ohranjali oblačila v svoji prvotni obliki in jih, v primeru, da se boste tako odločili, dobro prodali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *