Avto na plin Plineks

avtoplinVečina vozil, ki drdra po naših cestah, vozi na bencin ali dizel. Pri tem močno onesnažuje naše okolje. Svetla izjema je avto na plin. Pri vožnji ne proizvaja toliko izpušnih plinov in je veliko tišji. Zakaj pa niso bolj pogosti? Avto na plin ni več novost. Težko pa ga boste kupili v običajni slovenski avto hiši.Za predelavo vozila v avto na plin kliknite na http://www.plineks.si/.

Naše prodajalci ne grejo v korak s časom. Na voljo so na Nizozemskem ali v Veliki Britaniji. Do nas pridejo le rabljeni iz uvoza. Lahko pa vedno predelamo avto na bencin.

Večina vozil se lahko predela v avto na plin. Strokovnjaki za predelave vam bodo za vsak model znali povedati, kakšen bo rezultat. Pri nekaterih bo izkoristek boljši kot pri drugih. Če vam bodo avto predelali na uradnem servisu, boste imeli tudi garancijo v primeru težav. Verjetnost napak pa se bo močno zmanjšala.

Tudi slavni vozijo taka vozila. Mož angleške kraljice se bojda rad usede v svoj avto na plin, bolj neopazen model kot so ostala kraljeva vozila, in se odpelje na izlet. Svoje podanike si tako občasno ogleda še naskrivaj, v civilu. Običajno pride nazaj domov, ne da bi ga sploh prepoznali.

V veliki Britaniji opravi tak avto na plin tudi veliko javnih prevozov. Vse več avtobusov in taksijev vozi na plin. Povprečen Anglež pa se za nakup takega avta lažje odloči, ker mu pripada subvencija. Pri nas država žal ne pomaga ljudem, ki bi se radi vozili čisteje. Morda bo situacija boljša čez nekaj let. Že zdaj pa greste lahko v predelavo.

Od zelo redkih polnilnic za avto na plin v Sloveniji, jih je danes že ogromno. Brez skrbi lahko oddrdrate v katerokoli smer iz prestolnice, brez bojazni, da bi kje ostali na cesti. Morda bodo kdaj v prihodnosti dosegljivi tudi v vaši lokalni trgovini. Do takrat pa lahko sanjamo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *