Adwords in Facebook oglaševanje

Google Adwords vam omogoča izjemno natančne statistike, kar pomeni, da lahko na enostaven način vidimo, kateri je sedaj tisti zvezdnik med oglasi in katere ključne besede so tiste, ki si zaslužijo kraljevsko razvajanje. Gre za oglaševanje, ki ga ponuja Google. Oglaševanje, ki ga ponuja Google, torej Adwords, se deli na dve omrežji in sicer na iskalno ter prikazno omrežje. V prvem primeru gre za to, da strokovnjaki skupaj z vami izberejo ključne besede in nato pripravijo ustrezne tematske oglase. Ko potencialni kupci v iskalnik vtipkajo eno od vaših izbranih ključnih besed se na njihovi strani prikaže vaš oglas.

Drugi primer je bolj primeren za takrat, ko vaši izdelki še niso dobro poznani oziroma jih išče malo število ljudi. S tem oglaševanjem si lahko povečate poznavanje vaših izdelkov in vaše blagovne znamke. Če vas zanima več informacij o tem, kaj in zakaj adwords ter zakaj bi prepustili vodenje Google Adwords kampanje ravno strokovnjakom Optiweb, potem vas vabim, da kontaktirate strokovno ekipo, ki vam bo z veseljem priskočila na pomoč.

Verjetno pa ste nekoliko bolj seznanjeni s tem, kako poteka Facebook oglaševanje. Facebook oglaševanje je ravno tako primerno oglaševanje, ki se kaj hitro približa velikim množicam ljudi. Za podjetja vsekakor vzdrži tole » če te ni na Facebooku, te ni«. Optiweb vam ravno zaradi tega razloga nudi več možnosti, kako bi vas postavili na zemljevid družbenih medijev.

Facebook vsekakor ponuja zanimive možnosti komunikacije. Ena možnost Facebook oglaševanja je aplikacija, katere uporabnike še posebej radi uporabljajo takrat,ko imajo možnosti, da osvojijo kakšno nagrado. Druga možnost so Facebook oglasi, tretja pa pomoč pri pripravi objav. Ne samo to, da je Facebook odličen vir oglaševanja, ampak vam omogoča tudi neposreden nagovor vaših strank in odgovore na njihova vprašanja na nekem »domačem« mestu. Če vas zanima karkoli v zvezi s tovrstnim oglaševanjem, se prav tako oglasite pri strokovni ekipi Optiweb in poskrbite za to, da boste tudi vi bolj prepoznavni in še bolj uspešni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *